If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aз си предполагам че няма да стане ама да попитам.... при положение че мойта кола няма АБС и си намеря цялата система ( помпа,кабели,датчици и маркучета ) дали мога да и сложа...
аз също исках да слагам абс но ме отказаха на бързо....... и ми предложиха да си сложа винтелирани дискове (спортни) със спортни накалдки......... и да ти кажа че колата сприра перфектно дори и на мокра настилка
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Абе не ама поне няма след 10 рязки спирания да ми тупкат гумите....
Че простаци много секат пътя на поразия. Преди време едни се блъснаха пред мене и вече съм винаги на тръни.....
А и за да го има тоя АБС значи трябва да върши няква работа...
Колега явно не си попадал в ситуации ,или не ти се е налагало да спираш екстремно , а пък при дъжд или в зимни условия да не говорим. Пълна трагедия си е този АБС (на моя не случайно му спрях тока )
Колега явно не си попадал в ситуации ,или не ти се е налагало да спираш екстремно , а пък при дъжд или в зимни условия да не говорим. Пълна трагедия си е този АБС (на моя не случайно му спрях тока )
Трагедия е -щом не бачка АБС-а.
Все си е по-друго с него. Но ако колата ми нямаше-бих заложил на нови гуми/не че сега не са/ и не бих си губил времето да бера ядове с допълнителни монтажи.
Това си е мое мнение.
Comment